Награде најбољим читаоцима

Штампа
Вијести

Nagrade čitaocimaМатична библиотека Источно Сарајево данас је уручила кодове за пет читалаца који је наградила ITAcademy бесплатним online курсевима, за усавршавање професионалних вјештина.

Бесплатне online курсеве су добити читаоци који су редовно користили услуге Матичне библиотеке, а то су Милица Кењић, Мара Стојановић, Урош Боровчанин, Срећко Брестовац и Сергеј Елек.

Жеља нам је да подржимо и наградимо наше највредније читаоце, који су препознали Библиотеку како мјесто додатног образовања и максимално користили њене услуге у претходној години. Због тога смо за њих обезбиједили бесплатне курсеве како бисмо им помогли да постану конкурентнији на тржишту рад и да своје академско знање прошире практичним вјештинама које су данас неопходне за рад.

Матична библиотека ове године бесплатним уписом наградила је и шест пензионера. Пензионери Мира Јањић, Добрица Арсић, Софка Каваз, Драгица Поповић, Стана Здилар и Сретанка Кржић добиће бесплатну чланарину као највјернији читаоци у Матичној библиотеци, а уз бесплатне чланске карте добили су и пригодне новогодишње поклоне.