Стефана Немање 6, 71123 Источно Сарајево 057 340 305 info@matbibli.rs.ba Радно вријеме: 08 - 19

Синоћ је у Матичној библиотеци промовисана књига академика Мирка Шошића „Живот у рату /Доктори у рату/”, која говори о рату из угла болесника које је лијечио у том периоду и о његовом противљењу рату.

Матична библиотека Источно Сарајево организује књижевно вече Драгана Вилића. Књижевно вече ће се одржати у сриједу, 20. марта, у 19.00 часова у Интернет читаоници Матичне библиотеке.

Матична библиотека Источно Сарајево организује промоцију књиге Неде Гудељ „Загледана у стијену“.
Промоција ће се одржати у четвртак, 15. фебруара, у 18.00 часова у Интернет читаоници Матичне библиотеке Источно Сарајево.

Матична библиотека Источно Сарајево организује промоцију књиге ,,Благоје Јововић: српски херој у вучјој јазбини”. Промоција ће се одржати у Интернет читаоници Матичне библиотеке Источно Сарајево у четвртак, 14. децембра, у 19.00 часова. О књизи ће говорити Марија Јововић, ауторка и историчар проф. др Драга Мастиловић.

Матична библиотека Источно Сарајево организује Књижевно вече Бранимира Бата Радовића. Књижевно вече ће се одржати у сриједу, 15. новембра, у 18.00 часова у Интернет читаоници Матичне библиотеке.

Матична библиотека Источно Сарајево организује промоцију књиге „Међа“ Младена Марковића. Промоција ће се одржати у четвртак, 2. новембра, у 19.00 часова у Интернет читаоници Матичне библиотеке.

Страна 1 од 5

Најновије