Стефана Немање 6, 71123 Источно Сарајево 057 340 305 info@matbibli.rs.ba Радно вријеме: 08 - 19

Књижевно вече Стева Грабовца биће одржано у оквиру Сајма књига на Тргу Србија у сриједу, 16. августа, у 19.00 часова.

Књижевно вече Марка Шелића Марчела биће одржано у уторак, 15. августа, у оквиру Сајма књига на Тргу Србија у 19.00 часова.

Матична библиотека Источно Сарајево позива све љубитеље писане ријечи на Књижевно вече Славише Павловића.

У организацији Матичне библиотека Источно Сарајево синоћ је у Културном центру Источно Ново Сарајево промовисана књига „О љубави ни ријечи“ Маријане Петронић, чији стихови читаоцу на несвакидашњи начин уљепшају сазнања о љубави.

Матична библиотека Источно Сарајево организује Књижевно вече Бранислава Јанковића. Књижевно вече ће се одржати у четвртак, 11. маја, у 18.00 часова у Интернет читаоници Матичне библиотеке.

Матична библиотека Источно Сарајево позива вас на књижевно вече Бранислава Макљеновића. Књижевно вече ће се одржати у Интернет читаоници Матичне библиотеке у уторак, 18. априла, у 18.00 часова.

Матична библиотека Источно Сарајево организује промоцију књиге „Пун кофер прича“ Милана Ружића. Промоција ће се одржати у четвртак, 22. децембра, у Интернет читаоници Матичне библиотеке.

У четвртак, 8. децембра, у Матичној библиотеци Источно Сарајево биће представљена књига „Мала збирка великих промисли“, аутора Миливоја А. Јанковића.

Страна 1 од 4

Најновије