Стефана Немање 6, 71123 Источно Сарајево 057 340 305 info@matbibli.rs.ba Радно вријеме: 08 - 19

Дигитална збирка

Општи услови о коришћењу

Молимо вас да пажљиво прочитате Опште услове о коришћењу фајлова преузетих са интернет странице www.matbibli.rs.ba и да их се придржавате ако имате намеру да их преузмете. Услови су сљедећи:

 

1. Сви фајлови се бесплатно могу користити ако се при томе не остварује материјална добит.

2. Коришћење које са собом повлачи било какву материјалну корист дозвољено је само уз писмену сагласност Матичне библиотеке Источно Сарајево (у даљем тексту "издавач").

3. Свака употреба фајлова у оквиру служби правних субјеката или за њихове потребе сматра се комерцијалном. Уколико је правни субјект непрофитабилна организација, може од издавача тражити писмену сагласност за бесплатну употребу фајлова. На издавачу је да одлучи да ли ће ову сагласност дати.

4. Забрањено је на било који начин дистрибуирати, размјењивати, продавати и мијењати фајлове преузете са овог сервера без писмене сагласности издавача.

5. У случају примјене фајлова преузетих са ове странице, обавезно је у оквиру пројекта у коме су исти примјењени навести адресу са које је фајл преузет: https://www.matbibli.rs.ba/sr/knjige/digitalna-zbirka

6. Фајлови се дају на употребу такви какви су и преузимате их на властиту одговорност. Издавач не може на себе преузети одговорност за било какву штету коју употреба ових фајлова посредно или непосредно проузрокује.

 

Симо Кларић
РАСУЛО 

Душан Зуровац
ЉУДИ

 Недељко Зеленовић
ЧУВАРКУЋЕ И РАСКУЋЕНИЦИ

 Жељко Пржуљ
ИЗМЕЂУ ДВА ПОТОПА

 Шпиро Блашков Лубура
ЗА МНОМ НИКО НЕ ИДЕ

Владимир Настић
ОВДЈЕ ЖИВЕ МРТВИ

Симо Бозало
НЕЈАСНО

 Жељко Пржуљ
ЗА ТЕБЕ

 Жељко Пржуљ
ПТСП СИНДРОМ

 Жељко Пржуљ
ГОРШТАК У ТЕНАМА

БИБЛИОТЕКАРСТВО
СРПСКЕ

Број 2

БИБЛИОТЕКАРСТВО СРПСКЕ
Број 3-4

 

БИБЛИОТЕКАРСТВО

СРПСКЕ

Број 5

 

 

 

 

Најновије