Стефана Немање 6, 71123 Источно Сарајево 057 340 305 info@matbibli.rs.ba Радно вријеме: 08 - 19

Награде најбољим читаоцима

Поштовани читаоци, драги сарадници и пријатељи Библиотеке, захваљујемо се што сте током 2021. године са нама дијелили своју жељу  за стицањем нових знања и напретком, посјећујући нашу библиотеку током свих догађаја које смо организовали и користећи наше фондове.

Желимо да и у 2022. години  будемо  мјесто гдје ћете сретати своје пријатеље, гдје ћете се учити и напредовати и да ћете нас и даље подржавати у активностима које организујемо.

Као и претходних година, тако и ове  Матична библиотека је бесплатним уписом наградила  највјерније читаоце и кориснике услуга библиотеке и то пензионере, средњошколце и студенте.  

Награђени пензионери су  Софка Каваз, Светозар Бјелица,  Стана Здилар, Саво Панџић и Милена Зељковић.

Награђени ученици су добили бесплатне чланарине на приједлог школских библиотека.

Награђени средњошколци из Средње школе „28. јуни“ су Ивана Кокот, Маша Средић, Димитрије Игњић,  Јована Јованчић и Никола Орашанин.

Студенти који су коришћењем услуга Матичне библиотеке стекли бесплатан упис су Наташа Слијепчевић, Душан Крављача и Стефан Марковић.

Матична библиотека је у 2021.  години  уписала 4 961 корисника, што је четиристо корисника више него прошле године. Подсјећамо да је чланарина бесплатна за сву предшколску дјецу и за ученике основне школе, те за незапослене, породице погинулих бораца и ратне војне инвалиде. Чланарина за пензионере је 5 КМ, као и за колективни упис десет и више чланова.

Најновије