Стефана Немање 6, 71123 Источно Сарајево 057 340 305 info@matbibli.rs.ba Радно вријеме: 08 - 19

Награде највјернијим читаоцима

Nagrade najvjernijim citaocimaПоштовани читаоци, драги сарадници и пријатељи Библиотеке, захваљујемо се што сте пратили, учествовали и подржали наше активности у протеклој години.

Жеља нам је да наша библиотека и у 2019. години остане мјесто значајних и вриједних сусрета у културним садржајима.

Као и претходне и ове године Матична библиотека је бесплатним уписом наградила шест пензионера и десет ученика средњих школа, као најбоље читаоце и кориснике услуга библиотеке.

Пензионери Добрица Арсић, Меланија Бјелица, Љиљана Ђукановић, Радослав Бјелица, Томислав Ждрале и Милена Бујовић добиће бесплатну чланарину као највјернији читаоци у Матичној библиотеци, а уз бесплатне чланске карте и пригодне новогодишње поклоне. 

Награђени ученици су добили бесплатне чланарине на приједлог школских библиотека.

Награђени средњошколци из Средње школе „28. јуни“ су Софија Марковић, Анђела Јефтовић, Сања Симанић, Магдалена Николић и Бориша Кнежевић.

Награђени ученици из Гимназије и средње стручне школе Источна Илиџа су Теодора Бошњак, Ивана Кењић, Маријана Голијанин, Нина Цвјетиновић и Александара Бабић.

Матична библиотека је у 2018. години уписала 4 030 корисника, што је за сто корисника више него у претходној години. Подсјећамо да је чланарина бесплатна за сву предшколску дјецу и за ученике основне школе, те за незапослене, породице погинулих бораца и ратне војне инвалиде. Чланарина за пензионере је 5 КМ, као и за колективни упис десет и више чланова.

Најновије