Стефана Немање 6, 71123 Источно Сарајево 057 340 305 info@matbibli.rs.ba Радно вријеме: 08 - 19

Курс рачунара - септембарски упис

Пословни курс рачунараОбавјештавамо све заинтересоване да Матична библиотека поново организује курс рачунара – пословни пакет.

Наставни пакет се састоји из 4 области:

MS Windows - Оперативни систем и управљање датотекама
Рад u Windows окружењу, основе рада са фолдерима и датотекама, употреба интегрисаних алата

MS Word 2013 - Обрада текста, oснове рада у програму за обраду текста

MS Excel 2013 - Основе рада у програму за електронске табеле

Информације и комуникације - Основе рада са Интернет претраживачем и рад у програму за електронску пошту (MS Outlook 2013)

Пословни курс са предвиђеним програмом наставе Вам омогућава да стручно користите најзначајније рачунарске програме, како на радном мjесту, тако и приватно. За успјешно савладавање обуке није неопходно никакво предзнање или искуство у раду на рачунару. Курс је намијењен и почетницима и свима онима који већ користе рачунар и желе да постигну професионални квалитет. Настава није подијељена на основни и виши ниво, већ је програм наставе тако конципиран да можете комплетно овладати најзначајнијим програмима MS OFFICE пакета кроз овакав курс. За максимални успјех се препоручује комплетан пакет (све 4 области), али се можете и опредијелити за похађање појединих области. Настава се одржава 2 до 3 пута недјељно у послијеподневним часовима уз могућност промјене динамике у договору са полазницима.

Упис је у току и траје до петка, 28. септембра. Почетак наставе је планиран за понедјељак, 01. октобар 2018. године.

Најновије