Стефана Немање 6, 71123 Источно Сарајево 057 340 305 info@matbibli.rs.ba Радно вријеме: 08 - 19

Мотивационо предавање Ненада Гугла

Књижевник, предавач и мотивациони говорник Ненад Гугл гостоваће у Матичној библиотеци Источно Сарајево у четвртак, 30. маја.

На питања како покренути цијелу личност, те гдје, зашто, како и када стићи на путу који је дио човјековог унутрашњег кретања Ненад Гугл ће одговорити на мотивационом предавању „Човјеково кретање напријед и навише“ које ће одржати у Културном центру Источно Ново Сарајево са почетком у 19.00 часова.
„Свако од нас има неки животни задатак и неку мисију и то се зове идеја позива. Можемо имати посао, каријеру, али најбоље би било, ако бисмо открили свој позив од Бога за неки животни циљ.“ – Ненад Гугл
Ненад Гугл је професор српског језика и књижевности, аутор три веома запажена романа „Умро сам у петак“, „Велелепота секунде“ и „Живео сам хиљаду година“ и водитељ јединствене емисије БИТ на ТВ Храм, говорник и предавач. Он сам за себе каже да је његов позив приповједач, да он чита књиге за друге и да је његова мисија да људе покреће. Оно што Гугла издваја у односу на друге професоре и предаваче јесте начин на који трансферише – преноси знање на своје ученике и слушаоце, а посебно дар за повезивањем знања из различитих области и њихова примјена у свакодневним животним ситуацијама и проблемима.

Најновије