Стефана Немање 6, 71123 Источно Сарајево 057 340 305 info@matbibli.rs.ba Радно вријеме: 08 - 19

Бесплатни курсеви руског језика за одрасле

У Матичној библиотеци Источно Сарајево од септембра ће се организовати бесплатни курсеви руског језика за одрасле.

Под покровитељством Фонда А.М. Горчаков, Матична библиотека Источно Сарајево је ушла у програм организовања курса руског језика. Протокол о сарадњи потписан је са Удружењем за остваривање циљева у области културе, образовања, науке и очувања традиције које води госпођа Ксенија Радојичић.
Курс је намијењен за дјецу и одрасле, почетни ниво, у складу са бројем заинтересованих лица који планирају уписати курс.
Пријаве за бесплатан курс руског језика су у Матичној библиотеци путем мејла, друштвених мрежа и телефона 057/340-305, а настава почиње у септембру о чему ће пријављени кандидати бити на вријеме информисани.

ruski_02.jpg
Удружење „Ксенија - руски језик” је удружење групе грађана из Чачка које се бави очувањем и његовањем српско-руских односа у области језика, културе и традиције.
 Удружење је под поктовитељством Фонда А. М. Горчаков из Москве започело успјешан пројекат бесплатног курса руског језика, који је прошле године одржан у десет градова у Србији и у Бања Луци, а од ове године проширије се на градове Ниш и Источно Сарајево.

Најновије